top of page
DC Wise- Kleur-38.jpg

Magazijn ontwerp

Waar begin je? En waar hou je allemaal rekening mee? Het uitwerken van een magazijnlay-out vraagt een goeie methodiek, de juiste gegevens en marktkennis.

DCwise ontwerpt jouw magazijn startend van een blanco blad of een bestaande situatie. We gaan uit van de vereisten voor jouw activiteiten en werken toe naar een veilige omgeving die kwalitatieve processen ondersteunt. Efficiënte magazijnstromen moeten een vlotte magazijnwerking garanderen.

Contacteer DCwise voor de snelste weg naar een optimale magazijnontwerp!

01

What's in it for me?
Met DCwise haal je de ervaring, methodiek en marktkennis in huis om tot een magazijnontwerp op maat van jouw bedrijf te komen. Kortom, een shortcut naar een optimale lay-out.

02

DCwise aanpak
We starten steeds vanuit de data en de vereisten die voor jouw activiteiten van belang zijn. We hebben de (simulatie)tools om onze ideeën duidelijk over te brengen en jullie ervaring toe te voegen. Verschillende versies kunnen afgetoetst worden op veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en kost.

03

Wat is het resultaat?
Een magazijnontwerp op maat van jouw behoeften, beschikbare ruimte en middelen. Het ontwerp geeft een helder beeld van de opslagmethoden, magazijnstromen en hoe de werking veilig verloopt.

DC Wise- Kleur-39.jpg

Let's Work Together

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een optimaal magazijnontwerp.

Anker 1
bottom of page