top of page
DC Wise- Kleur-10.jpg

Magazijn optimalisatie

Een vlot draaiend magazijn maakt optimaal gebruik van tijd, plaats, mensen en middelen. Factoren zoals leveringsproblemen, personeelstekort of veranderende klantbehoeften verstoren vaak de balans in je magazijn.

Met DCwise maken we vandaag de magazijnen klaar voor de uitdagingen van nu én die van morgen. We kijken naar veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en kost om jouw magazijnwerking klaar te maken voor elke dag die komt. Vanuit data gedreven analyses, best practices en eigen ervaring stellen we oplossingen op maat voor.

DCwise staat als onafhankelijk expertenbureau stevig in de logistieke wereld. We hebben een uitgebreid netwerk om onze oplossingen waar te maken.

01

MEDEWERKERS
Jouw medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal. Een veilige omgeving, zowel fysiek als mentaal, is het uitgangspunt van elke verbeteringsoefening. We gaan voor overzichtelijke processen, en we zetten in op goede opleiding.

02

KWALITEIT
Kwaliteit is de basis om efficiënt te kunnen werken en om geen tijd of geld te verliezen. Op elk moment weten wat waar ligt, blijft voor veel magazijnen een grote uitdaging. Een waar wij vol voor gaan met DCwise.

03

EFFICIËNTIE
Goederen vlot in én uit je magazijn te krijgen start bij goed inzicht in je voorraad. Zo kan je mensen en middelen slim inzetten. Automatisatie en/of intelligente software kunnen enorm bijdragen tot een efficiënte magazijnwerking.

04

KOST

Bij investeringen wordt steeds gekeken naar de ROI. Wij geloven dat inzetten op de factoren veiligheid, kwaliteit en efficiëntie leidt tot winst in kost en je magazijn klaarmaakt voor de toekomst.

 

20200522-DCwise-Jan-Cornelis-Photography-0276 (1).jpg

Let's Work Together

Neem contact met ons op als u begeleiding wenst voor uw projecten. 

bottom of page