top of page
DC Wise- Kleur-25.jpg

Project
begeleiding

De verwachtingen van een project zijn meestal hoog. Men rekent op winst in bijvoorbeeld efficiëntie of kwaliteit. Maar wanneer het project niet goed verloopt, kan dit net een forse achteruitgang betekenen. Laat DCwise jouw gids zijn naar de kortste weg op succes.

 

Met DCwise zorgen we voor een vlot doorlopen van uw project, met oog voor timing en kost. Onze experten hebben de projectervaring en de daadkracht om de verwachtingen van jouw project in te lossen.

 

Als onafhankelijk bureau staat DCwise naast jou om samen te werken met de meest geschikte partners om het project te doen slagen.

 

Klassiek valt een project in 4 fases te vatten: concept, oplossing, implementatie & go live. Wij gidsen goed en graag langs elke mijlpaal!

01

CONCEPT
In de conceptfase wordt een oplossing 'high level' uitgewerkt. Ze wordt aan de hand van data analyse grondig onderbouwd en via een blokkenschema gevisualiseerd. Deze fase geeft de oplossing een afgelijnde richting waarmee alle stakeholders akkoord gaan.

02

OPLOSSING
In deze fase wordt de oplossing in detail uitgewerkt. Alle zaken die aangekocht of ontwikkelt moeten worden, worden bepaald en aangeschaft.

03

IMPLEMENTATIE
Deze fase brengt alle onderdelen samen. Het project wordt klaargemaakt en getest. Trainingen worden gegeven en de go-live strategie wordt definitief vastgelegd.

04

GO LIVE & STABILISATIE

In deze fase wordt het project opgeleverd en in gebruik genomen. Via opbouwstrategiën wordt naar de verwachte capaciteit opgebouwd. In de stabilisatiefase worden eventuele problemen aangepakt en verbeteringen doorgevoerd waar nodig.

20200522-DCwise-Jan-Cornelis-Photography-0276 (1).jpg

Let's Work Together

Neem contact met ons op als u begeleiding wenst voor uw projecten. 

bottom of page