top of page
DC Wise- Kleur-133.jpg

Proces optimalisatie

De wereld staat nooit stil en als magazijn wil je klaar zijn om elke verandering aan te kunnen. Goede magazijnprocessen zorgen ervoor dat mensen, middelen en tijd in balans blijven. Zo haal je het meest uit jouw magazijnwerking.

 

Wil je een nieuwe activiteit starten of je magazijn aanpassen aan een nieuwe situatie? DCwise zorgt dat jouw magazijnprocessen een veilige omgeving ondersteunen. We bewaken een accurate voorraad door een goede integratie van het systeem. We zetten in op een vlotte doorstroming om de klant tevreden te houden. En we zorgen voor productieve processen om de kosten in de hand te houden.

 

Tot slot draagt DCwise de cultuur van continu verbeteren uit. Met goede monitoring van jouw processen blijf je verandering de baas!

01

What's in it for me?
Soms sta je zo dicht bij de realiteit dat je niet meer ziet waar het fout (kan) lopen. We zorgen voor de objectiviteit en de helicopterblik die nodig zijn om processen op te starten of aan te passen.

02

DCwise aanpak
Via data analyse en interne afstemming leggen we de doelen van de nieuwe processen vast. We werken duidelijke processen uit en bewaken een goede opleiding van de medewerkers. We installeren ook de monitoring tools om nieuwe processen te kunnen opvolgen.

03

Wat is het resultaat?Duidelijke processen die de veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en kost van jouw magazijn bewaken. Monitoring tools zorgen ervoor dat je tijdig kan blijven ingrijpen.

DC Wise- Kleur-39.jpg

Let's Work Together

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een het opzetten van magazijnprocessen.

Anker 1
bottom of page